vrijdag 8 april 2011

Ding 18: Hirlijkheden in of uit de kast


Mobiel Internet sla ik even over. Ik vind het handig, vooral als ik mobiel ben (lees in de trein zit), want dan werk ik na een dagje vergaderen toch maar mooi meteen mijn mail weg.

Dus meteen maar aan de gang met Library Thing. Had er al veel over gehoord/gelezen, dus was wel nieuwsgierig. Typisch iets voor als ik in mijn bejaardenflatje zit. Voor die tijd heb ik er geen tijd/zin in. Ik laat me liever fysiek verleiden in de geweldige bibliotheek van Akersloot.

Maar natuurlijk heb ik wel keurig 10 van mijn favoriete boeken toegevoegd om te zien hoe het werkt. Leuk om die discussies daarover te zien en weer de lijstjes te lezen van degenen met wie je meerdere titels gemeen hebt.

Mooi om nu een antwoord te hebben op de vraag die ik toch een aantal keren aan het inlichtingenbureau gehad heb: Mevrouw kunt u me vertellen hoe ik mijn boeken catalogiseer? Hierbij ging het om priveverzamelingen maar ook om bedrijfsbibliotheken.

2 opmerkingen:

  1. Veel bekende zaken ben ik tegengekomen in je blogteksten; ik heb er een aantal achter elkaar gelezen. Opvallend in al jouw hirlijkheden zijn alle prachtige plaatjes van lekkere dingen. Jouw keuken is je domein?
    Je schiet nu lekker op, nog een paar dingen en je bent er.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dus jouw digitale boekenkast zet je nog even achter de geraniums ;-)

    BeantwoordenVerwijderen